domingo, 25 de mayo de 2014

TALLER DE CUINA

El viernes 16 de mayo hemos estado preparando la despedida de de Juan Carlos, Sara y Paula que ya han acabado sus practicas en la escuela. Para hacer la fiesta hemos pensado ir al huerto y preparar comiditas para la merienda. Dolors ha ido con su clase y ha bajado, patatas, cebollas y hierbas medicinales.
En la clase de Dolors prepararan patatas paja, en la de Mila aros de cebolla en tempura y en la nuestra una infusión relajante.
Nadia




Nosaltre hem preparat una infusió de camamilla i timonet. També hem aprés que el timonet es molt bo per a la gola i la camamilla ens relaxa i a mes les dos son digestives.
Anem a explicar com es fa una infusió:
primer posem aigua a bullir en una olla, quan està bullint apaguem el foc i posem les herbes. deixem reposar tres minuts i colem. la podem endolcir en sucre blanc o moreno o mel.
i està bonisim.
Inés i Denisa


No hay comentarios:

Publicar un comentario